Symposium Multimorbiditeit 

Regievoering & geïntegreerde zorg bij multimorbiditeit: droom of werkelijkheid?

Het wordt een steeds grotere uitdaging om de zorg voor iedereen toegankelijk te houden: een toenemende zorgvraag door een vergrijzing met daarbij een toename in het aantal chronisch zieke patiënten met meerdere aandoeningen tegelijk. Afstemming tussen specialismen in en buiten het ziekenhuis is essentieel.

Het Nederlands Platform voor Multimorbiditeit organiseert daarom samen met de NIV op 18 maart 2024 het derde symposium over multimorbiditeit. De doelgroep zijn medisch specialisten, in het bijzonder internisten, huisartsen, VS/PA en onderzoekers naar dit onderwerp. 
Deze dag staat geheel in teken van ‘Regievoering & geïntegreerde zorg’ bij multimorbiditeit. Dit klinkt allemaal prachtig op papier, maar de echte uitdaging ligt in de praktijk. Hoe pak je dit nu in de praktijk aan op een werkdag waarin we allemaal al grote werkdruk ervaren.
De centrale vraag van deze dag is dan ook: Regievoering & geïntegreerde zorg bij multimorbiditeit - droom of werkelijkheid? Woon dit interdisciplinaire symposium bij, hoor de laatste ontwikkelingen van experts (zowel huisartsen als medisch specialisten) uit het veld en discussieer mee over dit prangende vraagstuk.

Datum: 18 maart 2024
Locatie: Geertekerk Utrecht
Inschrijfkosten: € 200,- voor medisch specialisten, € 25,- voor AIOS en PhD studenten. 

Klik hier voor het programma.

 

 

Klik op één van de evenementen hieronder om je in te schrijven.

 

  • Beschikbare data